Op deze pagina kun je datingsites vergelijken. Eindelijk eens een partner zoeken? Lang genoeg single geweest en inmiddels overtuigd dat online dating iets voor jou zou kunnen zijn? Van daten via internet kijkt vrijwel niemand meer op, en is derhalve al lang geen taboe meer. Het aantal datingsites in Nederland getuigt hier van; er zijn er tientallen. We zetten de betere datingsites voor je op een rij.

relatieHieronder vind je sites met een breed, algemeen publiek, relatiesites voor hoog opgeleiden, sites met een persoonlijke test, christelijke dating en tenslotte datingsites voor senioren. Succes met kiezen uit dit overzicht! Het inschrijven is altijd gratis, dus je kunt gewoon bekijken of een site je aanspreekt. Daarna kun je altijd nog zien of je de kwaliteit goed genoeg vindt om een betaalde dienst af te nemen. Bij de meeste sites kun je onbeperkt gratis lid blijven om te zien of de dienst bevalt. Doe er dus je voordeel mee en kies alleen voor een datingservice die goed bij jouw wensen aansluit.. voeg deze pagina toe aan je favorieten als je op een later moment nog eens het overzicht wilt bekijken.

De Grootste Datingsites

De sites hebben de meeste leden en over het algemeen een breed publiek dat niet binnen een specifieke niche op zoek is naar leuke singles. Mocht je geen voorkeur hebben voor een gespecialiseerde site is een van onderstaande opties een goede keuze.
Lexa.nl | Schrijf je hier gratis in
Parship.nl | Schrijf je hier gratis in
Pepper.nl | Schrijf je hier gratis in

Dating voor Hoog Opgeleiden

Date je liever in een omgeving met alleen maar single mannen en vrouwen met HBO of academisch niveau? Nederland kent twee grote relatiesites alleen voor hoger opgeleiden. Makkelijk als je niet wil daten met mensen met een lager opleidingsniveau dan jijzelf.
Match4me.nl | Schrijf je hier gratis in
e-matching.nl | Schrijf je hier gratis in
Parship.nl | Schrijf je hier gratis in

Sites met Persoonlijkheidstest

Matchen je op basis van een door jou ingevulde test die het een en ander zegt over je persoonlijkheid en waar je naar op zoek bent. Testresultaten leiden tot gerichte partneraanbevelingen. Neem wel even de tijd om de test zorgvuldig in te vullen; later heb je hier profijt van doordat je betere matches voorgeschoteld krijgt. Dit soort testen schrikken fakers af, dus die vind je niet veel bij onderstaande diensten.
Be2.nl | Schrijf je hier gratis in
Elitedating.nl | Schrijf je hier gratis in
Parship.nl | Schrijf je hier gratis in

Christelijke Datingsites

Op zoek naar een gelovige partner? Daten met christelijke singles kan via onderstaande sites. Ideaal als je een man of vrouw zoekt met dezelfde religieuze achtergrond. Over het algemeen worden hier voornamelijk Katholieken en Protestanten lid. Voor je je inschrijf kun je het beste de christelijke datingsites vergelijken.
Opzoeknaarjou.nl | Schrijf je hier gratis in
Be2 Christelijk | Schrijf je hier gratis in

Dating voor 50plussers

Datingsites voor senioren vanaf 50 plus. Geen last van jong grut maar daten met mensen die vaak al eerder een relatie gehad hebben, zoals weduwes en weduwnaars. Sommigen zoeken alleen vriendschap of reismaatjes. We vergelijken de volgende 2 datingsites:
50plusmatch.nl Schrijf je hier gratis in
Seniorengeluk.nl Schrijf je hier gratis in

Nogmaals, het aanmelden kost niets. Voor een volledig abonnement moet vaak wel de portemonnee getrokken worden. Lees voordat je dit doet altijd goed de voorwaarden door. Gelukkig is sinds kort de wetgeving omtrent het verlengen abonnementen aangescherpt, waardoor je niet verrast wordt door vervelende verlengingen als je hier niet op zit te wachten (bijvoorbeeld omdat je reeds een partner hebt gevonden). Hopelijk heeft dit artikel je geholpen met het vergelijken van datingsites. We wensen je veel plezier, succes en leuke dates toe.