Datingsite-ervaringen.nl heeft haar eigen lijst gemaakt van de 10 beste datingsites van dit moment. Als u een datingsite wilt kiezen kunt u natuurlijk sites vergelijken totdat u tot één keuze gekomen bent. Echter levert een gratis inschrijving bij de beste 3 datingsites van deze lijst u in elk geval een flinke berg leuke matches op die ook écht aansluiten op uw persoonlijkheid en interesses. In de Top Datingsites Lijst zijn alleen servies opgenomen die zich niet specifiek op 1 type single richten. Voor doelgroep-dating kunt u beter de voor u geschikte categorie binnen deze website doorlezen, de datingsites vergelijken, en er zo achter komen welke site voor uw doelgroep de meest geschikte dating site is. Inschrijven bij elke datingsite is altijd gratis. Zodoende kunt u er rondkijken, alvast leuke matches bekijken en zien of de site iets voor u kan betekenen.

Top 10 Datingsites:

Ook op TV wordt er steeds vaker aandacht aan datingsites besteed; het aantal singles en daarmee ook de datingmarkt is almaar groeiende. TROS Radar deed een onderzoek naar datingsites (2010) en kwam tot een lijstje van sites dat afwijkt van bovenstaande. Als u het onderzoek van Radar ook ter harte wilt nemen doet u er goed aan om het volgende lijstje van goede datingsites door te nemen. Let wel: het begrip “beste datingsite” is subjectief. In de lijst van Top Datingsites van Radar komen wél datingsites voor die zich op een specifieke doelgroep richten, zoals bijvoorbeeld ouderen/senioren of hoger opgeleide singles cq. studenten dating.

Goede Gratis Datingsites

Tot slot zijn er enkele prima gratis datingsites te vinden. Een aandeel van kosteloze services is vaak dat er veel fakers, gelukszoekers en grappenmakers op afkomen. Sommigen zijn slechts uit op een geintje, amar er zitten ook oplichters en ander tuig bij. Wees hier dus voorzichtig mee. De beste gratis datingsites zijn naar onze mening knuz, Relatieklik en Paiq.
Het gaat hier om volledig gratis sites, dus ook na het inschrijven hoeft u nooit ergens voor te betalen. Sommige sites bieden wel extra opties als u ene klein bedrag betaalt, maar contact leggen kan gewoon gratis. Deze sites verdienen hun kosten terug met bijvoorbeeld reclame of email-nieuwsbrieven.

Single vakantie boeken of daten?

Er zijn singles zich die naast het inschrijven op een gratis datingsite, zich aanmelden bij een single vakantie.  Op single vakanties ontmoet je in een intieme en gezellige sfeer ander vrijgezellen. Het is dan ook een prima manier om singles van je eigen leeftijd te ontmoeten. Nieuwsgierig geworden?  Zie de website www.singles-vakantie.nl, voor een compleet overzicht single vakanties.