Ga naar de inhoud

5 top tips voor een succesvol eerste afspraakje met je date

  De eerste date: je hebt een vrouw leren kennen op een datingsite, of een leuk gesprek gehad in de kroeg en jullie hebben besloten om samen een keer uit te gaan. Spannend; voor jou, maar ook voor haar. Lees onderstaande 5 tips om een eerste afspraakje soepel te laten verlopen. Misschien heb je er wat aan.

  1. Heb een plan

  OK, je hebt haar gebeld, of net zitten sms’en, en jullie hebben een datum geprikt. Zorg nu voor een plan dat bij je past, van samen ergens wat drinken, tot bij jou thuis samen eten. Dan kan je haar mooi alle groenten laten snijden, en ben jij de chef. Werk voor jezelf de stappen ook uit zodat je weet wat je gaat doen met haar.

  2. Neem de leiding tijdens jullie date

  Tips Eerste Date

  Deze tip sluit goed aan bij het maken van een plan. Wat jullie ook gaan doen, wat vooral van belang is dat je duidelijk de leiding neemt tijden de date. Dus dat jij initieert om te vertrekken bijvoorbeeld, of waar jullie gaan zitten. Zo zorg je ook voor duidelijke verwachtingen bij haar, want zij is ten slotte met jou. Vrouwen vinden het vaak prettig als de man daadkrachtig optreedt.

  3.  Zorg dat je ontspannen bent

  Hoe veel zin je ook in je afspraakje hebt, en hoe graag je haar weer wilt zien, en verder wil versieren: zorg ervoor dat je ontspannen bent, op deze manier verloopt alles vele malen soepeler. Daarnaast voelen vrouwen het aan als je gespannen bent, en reageren ze hierop. Zorg er vooral voor dat je tijdens het afspraakje een goede tijd hebt met haar. Wat daarna komt, zie je dan wel weer. Meer over dating op fun2date

  4. Luister naar haar

  Vrouwen vinden het fijn om te praten, en vooral om te vertellen wat ze gedaan hebben of hebben meegemaakt. Dit betekent niet dat je je date eindeloze vragen moet stellen om haar maar aan de praat te houden. Als ze niet wil praten, voel je vrij om te vragen, of om haar te plagen door iets te constateren. Dus dat ze eigenlijk een chaoot is omdat ze te laat komt, om je maar een schoolvoorbeeld te geven. Maar vertel gerust ook wat over jezelf, over wat je kwijt wilt of waar je op haar kunt inhaken.

  5. Wees fysiek bij haar

  Als jullie elkaar weer zien, dan schat ik zomaar in dat jij je date gedag zoent. Van zoenen op de wang tot op de mond, beetje afhankelijk van wat er vooraf tussen jullie zich heeft afgespeeld. Wat belangrijk is om ervoor te zorgen dat er op een gegeven moment meer tussen jullie gaat gebeuren. Is dat je fysiek contact met haar maakt. Raak haar daarom gerust aan als het bij het moment past. Hierdoor raakt ze met jou vertrouwt.

  Met deze 5 tips weet ik zeker dat je eerste afspraakje een succes wordt! Zo kun je snel vrouwen leren kennen. Lees meer versiertips of schrijf je in voor de nieuwsbrief met tips voor je eerste afspraakje. Zoek je een Islamitische date? Islam dating is dan wat voor jou.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *