Ga naar de inhoud

Afspreken met je internetdate! Wanneer is het juiste moment?

  Je eerste date, het wordt tijd om af te spreken.

  Je bent een man en hebt je aangemeld op een datingsite. Je bent enige tijd bezig geweest met het zoeken naar en vinden van een leuke dame. Recentelijk is het je gelukt. Je hebt online contact met een leuke dame en je vindt haar interessant. Maar je kunt natuurlijk niet de hele tijd contact met haar blijven houden vanachter je computer. Hoe krijg je het voor elkaar dat je met haar af kunt spreken??

  Dating Nieuwe Relatie

  Er zal een moment moeten komen dat je met haar af gaat spreken. Maar wat is daarvoor nu het juiste moment? Veel mannen spelen met deze vraag. Als je er te lang mee wacht, dan loop je het risico dat zij haar interesse verliest. Daten is niet eenvoudig. Ben je te snel, dan maak je een opdringerige indruk. Online daten is niet makkelijk. Je hebt een tactiek nodig.

  Beide situaties wil je zien te voorkomen, dus moet je timing goed zijn. Het lijkt lastig, maar het moet ook niet ingewikkelder zijn dan nodig is. Hier wat tips om een afspraak met je internet date te krijgen.

  Vrouwen kunnen terughoudend zijn om af te spreken

  Vrouwen die online op zoek gaan naar liefde kunnen terughoudend zijn om af te spreken met een man die ze op deze manier leren kennen. Dat is ook niet zo gek, want ze hebben deze man ook nog niet in het echt gezien. Ze hebben geen idee wat ze kunnen verwachten. Is hij de persoon die hij beweert te zijn? Ziet hij er wel zo uit als op zijn foto’s? Helaas zijn er op datingsites genoeg mensen te vinden die niet oprecht zijn. Dat blijkt ook wel uit de verhalen die je soms hoort over mensen die hun geluk proberen te zoeken in het buitenland, via een internationale datingsite. Dit soort berichten zorgen ervoor dat vrouwen terughoudend kunnen zijn om in het echt af te spreken met een man.

  Bij de meeste grote en bekende datingsites zul je dit soort dingen niet vaak tegenkomen. Ja, toen internetdating nog in zijn kinderschoenen stond, toen had je vaker van dit soort gevallen waarin iemand niet was wie hij beweerde te zijn. Gelukkig kun je bij de vertrouwde datingsites pas echt contact met elkaar hebben wanneer je een betaalde account hebt. Dit maakt de kans dat er mensen tussen zitten die de boel proberen te bedriegen een stuk kleiner.

  Maar wat kan jij dan doen om een vrouw, met wie je af wilt spreken, minder terughoudend te krijgen?

  Stel haar op haar gemak. Vertrouwen is nodig voor een afspraak

  De beste manier om hiermee om te gaan is door ervoor te zorgen dat zij zich op haar gemak voelt. Zorg ervoor dat zij een vertrouwd gevoel bij je heeft. Dit is iets waar jij, als man,  het initiatief in moet nemen. Als je erop gaat zitten wachten, dan kan het misschien wel heel lang duren voordat ze met je af wil spreken. En dat wil je niet. Zeker niet als na al die tijd die je in haar hebt gestoken blijkt dat ze als nog niet met je wil daten. Dan heb jij deze tijd voor niets in haar geïnvesteerd.

  Jij moet er dus aan werken om haar vertrouwen te winnen. Als je dat eenmaal is gelukt, dan zal haar bereidheid om met je af te spreken een stuk groter zijn. Want daar draait het bij internetdaten om… vertrouwen.

  Datingtip: Wat je bijvoorbeeld kunt doen om snel haar vertrouwen te winnen, wanneer je bemerkt dat ze terughoudend is, is door met haar te Skypen. Zo kan zij zien dat jij bent wie je zegt te zijn. Skypen is ook een stuk persoonlijker dan chatten, omdat je nu een gezicht ziet bij de berichten die jullie elkaar tot dan toe hebben gestuurd.

  Waar en wanneer spreek je met elkaar af?

  Veel vrouwen willen bij hun eerste date niet ’s avonds afspreken. En al helemaal niet in een totaal onbekende omgeving.

  Wat je dan kunt doen is overdag met haar afspreken, bijvoorbeeld in een café, koffiehuis of een andere plek. Als het maar een plek is waar voldoende mensen komen en waar je toch rustig kunt praten. Ook hierdoor zal zich eerder op haar gemak voelen om met je af te willen spreken.

  Dit artikel wordt je aangeboden door Dating tips

  Dit artikel wordt je aangeboden door Dating Tips. Op dit blog vind je vele artikelen die je helpen om, als man,  succesvoller te daten met vrouwen.  Je vindt ook veel andere datingtips. Bijvoorbeeld waar je als 50 plusser het beste kun daten.  Online dating is niet meer weg te denken uit deze individuele wereld. Een leuke vriendin of vriend vinden kan wellicht ook jouw wereld wat mooier maken.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *