Ga naar de inhoud

Beginnend Online Dater? DatingGuru helpt

  Single, op zoek en er inmiddels van overtuigd dat online dating iets voor jou is? Of ben je weliswaar op zoek maar ben je juist wat huiverig om via internet te gaan daten? De DatingGuru helpt. Deze website is speciaal voor die single man of vrouw die voor het eerst een online datingavontuur aangaat, en dus niet voor de doorgewinterde, vaak wat oudere dater.

  De DatingGuru gids is een soort wegwijzer die je richting geeft aan jouw eerste stappen in de datingwereld. Zo geeft de site een overzicht van goede en betrouwbare datingsites, en kun je er achter komen welk type site het beste bij jou past.

  Inschrijven bij zo’n site is zo gepiept, maar dan volgt hetgeen dat voor de meeste mensen enorm lastig blijkt te zijn: een goed datingprofiel schrijven. Hoe wil je overkomen? Wat schrijf je wel op en wat laat je achterwege? De DatingGuru geeft handige tips over het samenstellen van een goed datingprofiel.

  Heb je eenmaal de interesse van iemand gewekt, of ben je zelf geïnteresseerd in iemand en wil je dat laten weten? Berichtjes schrijven op datingsites is knap lastig, en vele berichten verdwijnen, vooral bij vrouwen, vrijwel ongelezen in de “prullenbak”. Op deze datingsite wegwijzer lees je tips hoe je sterke en interessante berichtjes kunt schrijven.

  Zo begin je met vier eenvoudige stappen aan hopelijk een spannend en succesvol online datingavontuur!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *