Ga naar de inhoud

Daten op basis van foto’s: Quick2date

  Volgens Quick2Date is de eerste indruk en “klik” altijd visueel van aard! Door wetenschappelijk onderzoek is zelfs bewezen dat de eerste (foto)indruk in grote mate bepaalt of een man of vrouw graag meer van de ander te weten wil komen, of dat een tweede contact absoluut niet vereis is. Dus bij Quick2Date hoef je geen ellenlange vragenlijsten in te vullen en krijg je geen onzinnige theoretische partnervoorstellen voorgeschoteld! Vooral foto’s zijn belangrijk bij Quick2Date, waar je gratis toegang hebt.

  Beste Datingsites

  Voor de datingsite Quick2Date houdt dit in dat hoe meer foto’s de singles van zichzelf plaatsen, hoe groter de kans voor hen is om er uit gepikt te worden. Immers, iedereen is op zijn/haar manier fotogeniek en door regelmatig de openbare foto’s te veranderen ziet je dating profiel er iedere keer weer net even anders uit. Zo vergroot je je kansen op een leuke date.

  Probeer de Quick Questions als ijsbrekers; hiermee heb je gelijk een gespreksonderwerp.

  Inschrijven is gratis, voor een betaald abonnement wordt de volgende prijs gehanteerd. Je kunt betalen met alle gebruikelijke betalingsmethoden. Op Quick2date maak je ook kans op leuke prijzen, verlotingen en zijn er speciale acties. Ook kun je Q-credits verdienen waarmee je kunt daten.

  Abonnementen Quick2Date.nl

  • Maandabonnement € 10,- Er wordt NIET automatisch verlengd.

  Veel date plezier bij Quick2date, of probeer het bij een van de andere datingsites als die beter passen bij wat je zoekt in een relatiesite. Geïnteresseerd in gratis dating? Dan zijn er ook genoeg sites te vinden.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *