Ga naar de inhoud

Daten op het water met rederij Smidtje

  Een vernieuwd concept; niet daten in een hotel, restaurant of kroeg, maar heerlijk op de boot door de Amsterdamse grachten. Schijnt het zonnetje dan gooien wij de boot open en wordt het helemaal genieten! En dat nu ook nog voor de exclusieve prijs van € 35,00. Voor deze prijs verzorgen wij een compleet avondje uit; je ontmoet minimaal 15 leuke singles onder begeleiding van een speeddate-hostess, je geniet van de hoofdstad vanaf het sfeervolle water en zijn de drankjes inbegrepen.

  Daten Op Het Water

  Het luxe partyschip vertrekt vanaf de steiger aan de Ruysdaelkade t/o nr. 121. Na een korte introductie, het uitdelen van de matchkaart en een drankje begint het speed -daten waarbij je om de drie minuten een nieuwe date ontmoet. Op de matchkaart vul je per persoon een ‘ja’ of een ‘nee’ in. Indien jouw date ook een ‘ja’ heeft ingevuld is er sprake van een match en ontvang je de volgende dag elkaars contactgegevens voor een echte, één op één date.

  Drie minuten lijkt heel kort, maar er is na het speed-daten nog voldoende gelegenheid om in ongedwongen sfeer na te borrelen aan boord. Na ca. twee uur varen zijn we weer terug bij het beginpunt en kan er eventueel nog in de buurt een afzakkertje gehaald worden. En natuurlijk indien er een match is gevormd.

  Daten op het Water wordt beschouwd als een ontspannen, succesvolle en sfeervolle avond. Vind je het eng? Neem iemand mee. Op zaterdag 17 maart is de eerstvolgende data voor Daten op het Water voor singles tussen de 25 en de 35 jaar.

  In de toekomst gaan we van start met speciale thema-avonden en staat Daten op het Water in het teken van homo’s, ouders, en gevarieerde leeftijdsgroepen. Houd de website in de gaten voor nieuwe data!
  Ga naar www.datenophetwater.nl voor info en aanmelden. Word fan op facebook voor kortingscodes.

  Meer gezellige Amsterdamse Boten

  Een gezellige Amsterdamse borrelboot: Vieren en varen in Amsterdam! Als gezellige dagafsluiting, of juist als bijzonder begin van een avond met je date of partner. Onze sfeervolle happy hour borrelboot is de perfecte locatie om in gezelschap het glas te heffen, terwijl het levendige, steeds wisselende decor van Amsterdam aan u voorbijtrekt.
  Wat kan u verwachten:
  ⦁ bediening schenkt onbeperkt uit nationale bar (wijn, bier, fris)
  ⦁ aan boord: stokbrood met kruidenboter, aoli en tapenade
  ⦁ op- en afstappen in hartje centrum, op ⦁ Singel 9 (ter hoogte van ’Koepelkerk/Renaissance Hotel, vlak bij CS)
  ⦁ bij mooi weer gaan alle ramen en luiken open
  ⦁ een boot passend bij de grootte van de groep
  ⦁ minimaal 20 personen

  € 35,05 per persoon all-in
  (inclusief 6% BTW en toeristenbelasting)
  Wilt u dit arrangement boeken of verdere informatie? Ga naar boothurenamsterdam.nl

  Dit is slechts één van de vele mooie Amsterdamse rondvaarten die worden aangeboden door ‘’Boot Huren Amsterdam’’. Om alle boten en/of arrangementen te bekijken: www.boothurenamsterdam.nl

  Voor een overzicht van attracties in Amsterdam, kijk dan op www.grootwaterloo.nl.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *