Ga naar de inhoud

Een fascinerende profieltekst die vrouwen aantrekt

  Profieltekst op datingsite

  Grappig dat zoveel mannen die de beslissing hebben genomen om vrouwen te ontmoeten via een datingsite nauwelijks de moeite nemen om een profieltekst te schrijven waarbij je de vrouwen aantrekt die jouw type zijn.

  Datingprofiel

  Je ziet teksten voorbij komen als: “Als je wat wil vragen stuur me een berichtje!” Of “Ik ga geen verkoop praatje houden als je me wil leren kennen, mag je me altijd iets sturen.”

  Je hebt ook mannen wiens tekst is: “Leuke spontane man zoekt een lieve meid!” Juist als man zijnde kan jij je goed positief onderscheiden bij de vrouwen en zelfs een reactie uitlokken.

  Zodat jij zonder iets te doen berichtjes ontvangt. Een goede, uitgebreide en eerlijke profieltekst op een datingsite maakt het verschil. Jij maakt zo als man meer kans leuke vrouwen aan te trekken.

  Emoties opwekken met je profieltekst

  Alleen om dat voor elkaar te krijgen, moet je wel een fascinerende profieltekst hebben! De best geschreven profieltekst is een profieltekst die emoties oproept. En haar nieuwsgierigheid opwekt. De meeste teksten voldoen hier niet aan omdat de informatie die er staat enorm saai geschreven is en daardoor geen emoties opgewekt.

  Daarnaast is deze vaak te kort om nieuwsgierigheid op te wekken, omdat het een bundeling is van saaie informatie. Naam, leeftijd, werk, hier en daar een hobby. Dat zijn niet de dingen, waardoor zij de man achter het profiel wil leren kennen. Het moet dieper… Als je als man een leuke vrouw zoekt, maak dan ook werk van je profiel en schrijf iets over jezelf wat authentiek is en de ander raakt!

  Lege, niet originele termen in je profieltekst

  Ook als je termen gebruikt als spontaan, humor en lief. Laat je niet zien wie jij bent, want jij en duizenden andere mannen doen dat! De truc bij een aantrekkelijke profieltekst is dat zij deze eigenschappen uit je tekst zelf filtert. Daarin zit ‘m het verschil het verschil tussen een standaard profieltekst en een fascinerende. Het gaat er niet om wat je zegt. Maar wat je niet zegt en een vrouw zelf tussen de regels door leest.

  Door het beeld te schetsen hoe lief, romantisch, avontuurlijk en zelfverzekerd jij bent wek je emoties bij haar op omdat het voor zich ziet, misschien herkenning ervaart en zich inleeft. En dan zorg je ervoor dat zij nieuwsgierig naar je wordt. Omdat jouw tekst iets bij haar teweeg brengt. Haar dingen laat voelen, die ze bij de meeste niet ervaart.

  Wanneer dit gebeurt, kan ze jouw onmogelijk negeren, die emoties zijn sterker dan haar logica. Ze moet er dus daar naar handelen. Bijvoorbeeld, je hebt in je profieltekst veel humor getoond. En een vrouw met de zelfde soort humor plast bijna in d’r broek van het lachen.

  Wat is dan een logische stap voor haar? Juist jouw mailen! Maar het belangrijkste moet nog komen… Iemand heeft jouw niet zomaar gemaild. Maar een vrouw met de zelfde soort humor. Iemand die op dat vlak bij jouw past. Je treft dus iemand aan die aan een belangrijk aspect voldoet!

  En vanuit daar merk je vanzelf wel of zij iemand is om te ontmoeten, maar het begin is er. Je wekt de interesse bij een vrouw die in ieder geval deels bij je past. Je profieltekst is er dus niet om jezelf te verkopen. Zie het als een mogelijkheid om de juiste vrouwen aan te spreken en aan te trekken.

  Wanneer jij op zoek bent naar een avontuurlijke en ondernemende vrouw, dan zet je dat niet alleen in je profiel, maar schetst een beeld van je waarin jij die kant toont.

  Zodat wanneer zij jouw tekst leest, denkt: “Wauw wat een leuke actieve man!” Maak het zo krachtig dat je haar enthousiasmeert om in jouw leven betrokken te worden. En zij voelt dat ze met jouw de leukste dingen zal meemaken.

  Vrouw zoekt vrouw, ook dan is een profieltekst belangrijk

  Ook als je als vrouw een vrouw zoekt, is een profieltekst met humor belangrijk. Vrouwen zijn in de regel nog wat kritischer dan mannen als het gaat om het vinden van de juiste partner en als je als single of getrouwde vrouw een vrouw zoekt voor relatie of avontuur, is het profiel van de vrouw extra interessant. Als je als vrouw een vrouw zoekt, kan je je inschrijven op een “gewone datingsite”maar er zijn ook lesbische datingsites. Het inschrijven op de meeste datingsites is gratis zodat je daar eerst de kat uit de boom kunt kijken.

  Ervaring

  Een goede manier om dit te doen. Is door een toffe ervaring te omschrijven met alle daarbij horende gevoelens. Zodat zij zich in die ervaring verplaatst en je iets bij haar losmaakt. Dit trucje kan je op vele vlakken doen.

  Wanneer jij een romantische vrouw zoekt, dan schets je een beeld waarbij ze de romantiek zelf ervaart. Dat ze na het lezen van je tekst, warme gevoelens heeft en helemaal wegsmelt. Zodat zij het niet kan laten om jouw te vertellen wat voor impact je tekst op haar had.

  Pas dit goed toe en je hebt een grote voorsprong op de rest van de mannen en online dating wordt een stuk leuker. Omdat vrouwen daadwerkelijk geïnteresseerd in je raken, en dat is op een datingsite nu precies wat je wilt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *