Ga naar de inhoud

Gastblog: een bijdrage van VictoriaMilan

  De feestmaand is voorbij en net als na de grote vakantie zien we in januari dat steeds meer mensen even hun partner willen ontvluchten. Ze hebben lange dagen met familie, gezin en partner achter de rug. Er is stress rondom de feestmaaltijden, dan is er nog de invulling van de feestdagen met gezin, schoonouders en vrienden en daarvoor was er alle stress rondom de cadeaus die moeten worden aangeschaft en de kerstboom die uitgekozen moest worden. Geen wonder dat de datingsite voor vreemdgaan Victoria Milan (bekijk de website van Victoria Milan), te maken heeft met meer aandacht.

  In zo’n periode is ‘vluchten’ naar het werk niet mogelijk. Er is geen onderbreking die normaal gesproken door het werk wordt geboden. Want mensen willen af en toe vooral even ontsnappen aan hun partner en zijn of haar eigenaardigheden. De kleine frustraties die je normaal naast je neerlegt, zijn moeilijker te omzeilen als je meer met elkaar optrekt. Na zo’n intense tijd met de partner tijdens een vakantie of na de decemberfeestdagen zijn er onmiskenbaar frustraties en overheerst het gevoel dat mensen wat missen in hun leven. Bij Victoria Milan zien we dan ook veel meer inschrijvingen. Er zijn meer bezoekers dan ooit, er is meer interactie tussen de leden en er zijn meer nieuwe aanmeldingen dan ooit. Waarbij overigens vrouwen net zoveel aanwezig zijn als mannen. Het is een hardnekkig misverstand dat het vooral mannen zijn die hun vrouw ontrouw zijn.

  We zien wel een groot verschil in gedrag tijdens de feestdagen. Zo geeft bijna 90% van de Australische, mannelijke leden de voorkeur aan het vieren van kerst met zijn minnares in plaats van met zijn vrouw of vriendin.  En mannen die van mannen houden, gaan in deze periode heimelijk op zoek naar een man. In Nederland was dat bijna andersom. Australische vrouwen doen overigens nauwelijks voor hun mannelijke tegenhangers onder: meer dan 70% zegt haar minnaar tijdens de feestdagen te missen en extra druk op de vaste relatie te ervaren. En nu de feestdagen voorbij zijn, willen mensen even wat anders. Ze willen even ontsnappen door een webflirt of discrete affaire, bijvoorbeeld via Victoria Milan.

  Meer interesse in sites als Victoria Milan en SecondLove

  Bij navraag onder onze leden over de gevoelens naar de partner toe, geeft het overgrote deel aan, dat ze ondanks deze irritaties en frustraties nog steeds van hun partner te houden en niet willen scheiden. Ze willen na de feestdagen gewoon even ontsnappen. Het gevoel dat je opgesloten zit, is voor niemand een fijn gevoel. Inschrijven bij Victoria Milan kost geen geld, maar een abonnement op deze discrete datingsite kost je wel flink wat centen. Sites als Secondlove en Victoria Milan zijn flink in opkomst in Nederland en ook in Belgie is Victoria Milan actief. Het gaat te ver om te zeggen dat vreemdgaan normaal aan het worden is maar de drempel lijkt wel te worden verlaagd.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *