Ga naar de inhoud

Geef maar toe: uiterlijk ís belangrijk. Vind mooie singles op Mooiemensen.com

  Misschien had je er al eens van gehoord: er is een dating website speciaal voor mooie singles. Op www.mooiemensen.com zijn alléén mannen en vrouwen welkom die er goed uitzien. Discriminatie, oneerlijk, aanstellerij zeg je misschien? Maar waarom: het internet staat bol van datingsites die zich op 1 doelgroep richten.

  UPDATE: MooieMensen.com is gestopt.

  Het prettige van online dating is dat het vooral efficiënt is: ben je hoger opgeleid en wil je per sé een hoog opgeleide partner? Dan ga je naar een datingsite voor mensen met een HBO of WO papiertje. Voor singles die graag een knappe man of mooie meid willen, en dit zelfs als keiharde voorwaarde stellen, geldt precies hetzelfde. Daten op een site waar alleen mooie mensen zich mogen inschrijven filtert direct een hoop kandidaten er uit die toch geen kans zouden maken. Enig nadeel, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een diploma is dat schoonheid subjectief is: wat de één mooi vindt vindt de ander weer minder.

  Mooiemensen Datingsite

  Nu online dating maatschappelijk steeds meer geaccepteerd wordt hebben vooral ook niche-sites een hoge vlucht genomen. Waar om de meeste doelgroepen flink moet worden gevochten (denk aan hoger opgeleiden: zowel Parship, Match4me als eMatching mikken op dit publiek) heeft Mooiemensen.com weinig last van direct concurrerende sites.

  Een ander voordeel is dat er een drempel is om je in te schrijven: je foto wordt namelijk eerste beoordeeld en er wordt bekeken of jij wel echt diegene bent.. Dit weerhoudt veel fakers er van zich hier aan te melden. Ook mannen en vrouwen die er weliswaar beeldig uit zien maar met commerciële bedoelingen de site bezoeken zijn niet welkom, daar zijn weer andere diensten voor.

  Waarom bestaat MooieMensen.com eigenlijk?

  Om maar gelijk een misverstand uit de wereld te helpen: de website is niet opgericht omdat innerlijk niet belangrijk zou zijn, en het is heus niet zo dat alleen mannen en vrouwe die op de catwalk niet zouden misstaan worden toegelaten. Het is nu eenmaal feitelijk zo dat goed uitziende mensen graag een knappe partner willen; waarom dan niet gelijk die selectie maken? Naast dat men uiterlijk een belangrijke factor vindt houden de hier ingeschreven leden daarnaast ook van een verzorgd uiterlijk, bijvoorbeeld door het gebruik van cosmetische arganproducten, hygiëne en mogelijk modieuze types, al geldt dit lang niet voor allemaal.

  Ervaringen met Mooiemensen.com

  Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar jullie ervaringen met deze dienst, die “Stand out from the Crowd” als tagline heeft. Ben jij iemand die uiterlijk enorm belangrijk vindt en heb je daarom al eens ingeschreven gestaan op deze website? Dan lezen we graag je ervaringen hier onder terug. Hoe zit het bijvoorbeeld met de man/vrouw verhouding? Ben je inderdaad alleen knappe meiden of jongens tegen gekomen of is er af en toe per ongeluk eentje langs de jury geglipt?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *