Ga naar de inhoud

Romantische Stedentrips: bereid je goed voor

    Een romantisch weekendje met z’n tweeën naar een stad is de ideale remedie om te ontsnappen aan alle dagelijkse hectiek. Even weg van alles, meer tijd voor elkaar. Het bezoeken van een stad is romantisch, maar de echte romantiek moet je zelf creëren.

    Samen op ontdekkingstocht naar de leukste bezienswaardigheden of verborgen schatten maakt je bezoek pas écht romantisch. Bij een romantische stedentrip denkt men al snel aan steden als Parijs en Barcelona, maar er zijn nog meer steden die erg romantisch zijn, mits je natuurlijk de juiste plekken vindt. Steden als Wenen, Praag, Rome en Lissabon hebben ook ontzettend veel te bieden om een trip/bezoek een romantische trip/bezoek te maken. Daarnaast zijn deze steden nog redelijk onbekend en de romantische plekken nog niet voorgekauwd. In deze steden zal je dus zelf op onderzoek moeten uitgaan, wat de romantische sfeer alleen maar ten goede komt.

    Een tip: Ga samen een avondje achter de computer zitten en ga samen op onderzoek uit. Kijk eens op Suggestme.com om leuke plekken te vinden. Laat de stad op jullie inwerken en leer de stad kennen. Je zult vanzelf merken dat je een goed beeld krijgt van de stad en dat je daardoor een bepaald gevoel ontwikkeld voor/bij/van de stad. Het vinden van de meest romantische plekken zal makkelijker worden en omdat je de stad al een beetje kent, weet je wat je ter plekke moet doen wanneer je tijd over hebt of wanneer de plannen worden gewijzigd. Laat je niet verleiden door gebruik te maken van kant-en-klare gidsen, dit vermindert nadrukkelijk de romantiek. Een stad kan romantisch zijn, maar de echte romantiek creëer je uiteindelijk zelf.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *