Ga naar de inhoud

Singlebestemmingen: hoe verhoog je de kans om de ideale partner te ontmoeten?

  In Nederland zijn er ongeveer 2.3 miljoen singles, dat is 13.9% van de bevolking. Single zijn heeft zo zijn voordelen, geen twijfel, maar wie in deze status heeft niet de wens om een leuke partner te vinden?

  De beste oplossing is om andere singles te ontmoeten. Je kan natuurlijk op een datingsite als Parship, of Relatieplanet zoeken, of vliegtickets naar het buitenland boeken, om een partner in een prachtige omgeving te vinden. In de hedendaagse wereld is het doodnormaal om een buitenlandse partner te hebben. Met het vliegtuig bereik je je geliefde binnen een korte tijd, en anders biedt Skype, Facebook, Hyves of Twitter uitkomst.

  New York

  Romantische Vakantie

  In de Verenigde Staten zijn 64 miljoen singles! Als alleenstaande val je überhaupt niet op, het is er volkomen normaal om in je eentje van alles te ondernemen. Of je nu alleen aan de bar zit, winkelt of een concert bezoekt.

  Mocht je naast het dure levensonderhoud nog geld over hebben, dan biedt New York een bruisend nachtleven, geweldige bars en pubs, theaters, musea, vol met single dames en heren.

  Barcelona

  Net als de meeste multiculturele steden, telt Barcelona singles van alle nationaliteiten en leeftijden. Het is een populaire singlebestemming, omdat de levensstijl gericht is op het alleen zijn; met tapas, het nachtleven, de cultuur en het strand, kortom een onweerstaanbare combinatie! Bovendien is het niet eens zo duur om vliegtickets Barcelona te boeken.

  Berlijn

  De hoofdstad van Duitsland is kosmopolitisch, hip en trendy. Jong Duitsland trekt hiernaartoe vanwege het enigszins rauwe karakter en goedkope levensonderhoud, Europeanen omdat het een magneet is voor creatievelingen. Daarnaast hangt er een relaxte sfeer en zijn mensen vriendelijk. Het nachtleven is geweldig, er is genoeg keuze uit musea, theaters, restaurants, bars en discotheken. Berlijn brengt het beste in singles naar boven!

  Moskou

  In Rusland is de helft van de vrouwen vrijgezel, daarnaast hebben ze een typische Russische schoonheid die ze onderscheidt van Nederlanders. Met een goede kennis van het Engels en rekening houdend met de temperaturen die de natie karakteriseren, kun je kennis maken met dit warmbloedige volk.

  Shanghai

  Als je bereidt bent te reizen naar de andere kant van de wereld, is Shanghai een goede plek voor singles. De kosten van levensonderhoud zijn relatief laag. Alleenstaande mannen en vrouwen in Shanghai zijn vaak van ver afkomstig en op zoek naar het ideale leven. Wat de singles betreft, hier regeert het intellectuele type, zij het Aziatisch, Amerikaans of Europees, Shanghai is perfect voor de liefde.

  Er zijn voordelen en nadelen aan een buitenlandse partner, je leert snel een nieuwe taal en cultuur kennen, maar hebt ook met onbekende tradities te maken die het een relatie niet altijd makkelijk maken. Zolang je elkaar begrijpt is alles mogelijk!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *