Ga naar de inhoud

SingleLikeMe.nl, het Nederlandse singles platform!

  Singlelikeme.nl de ‘hang-out’ voor single Nederland! De plek waar je naartoe gaat om de vaak herkenbare avonturen van onze single bloggers te volgen in ‘Single Life’ of waar je mee denkt over single issues in ‘Single Talk’. Is zoenen op de eerste date bijvoorbeeld ‘ok’ in jouw ogen? Ben je nou écht duurder uit als je single leeft of lijkt dat maar zo? Verstop jij je Hello Kitty pyjama of badslippers type ‘Maaskantje’ als je date een nachtje komt logeren of ben je vanaf het eerste moment jezelf?

  UPDATE: Singlelikeme.nl bestaan niet meer, en verwijst nu door naar een site voor single reizen.

  Single Reizen

  Maar je vindt er ook nieuws op het gebied van liefde en relaties en luchtige nieuwtjes op het gebied van fashion, food, uitgaan en andere lifestyle subjects in ‘Single Style’. We geven je tips hoe je aan een leuke date komt, maar je wisselt dit ook met je mede-singles uit. Bijvoorbeeld ook over welke leuke, gekke, spannende dingen je kunt doen als je die date eenmaal geregeld hebt.

  Single Tips

  Maar we komen juist ook met leuke dating tips om met (single) vrienden en vriendinnen te gaan doen. Want we willen vooral ook laten zien dat single zijn, naast soms een tikkeltje lastig, vooral ook een bijzondere tijd in je leven is waarin je dingen kunt doen die je in een toekomstig bezet leven niet meer kunt. Dus neem het ervan en laat je door ons en andere happy singles op goede ideeën brengen.

  Vragen of eigen inbreng?

  Heb jij een vraag die je ons wilt stellen? Een goed onderwerp waar je meer over zou willen weten, mis je specifieke informatie of heb je een goed idee voor SingleLikeMe.nl? Altijd welkom op [email protected].
  Vooralsnog vooral veel info vanuit de hoofdstad, aangezien de redactie grotendeels in Amsterdam huist, feest en date. Maar in de toekomst zal er op SingleLikeMe.nl voor heel Nederland leuks te vinden zijn!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *