Ga naar de inhoud

Voorkeuren, eisen en fantasieën op seksueel gebied: Onderzoek van C-Date

  Wat zijn de meest geliefde plekjes voor een seksueel avontuur? Casual datingsite C-Date is op volle toeren gegaan om antwoorden op vele soortgelijke vragen te vinden. Volgens een recente enquête heeft 65% de voorkeur voor open lucht, liefst in de vrije natuur: het bos, een wei of het strand. Voor 23% is een publieke locatie – bioscoop, paskamer, openbaar toilet – best spannend. En 12.5% zou het graag eens onderweg doen, bijvoorbeeld op de trein of het vliegtuig.

  C Dating

  Het onderzoek laat ook zien dat voor bijna een kwart van de Nederlanders slechte sex een mogelijke reden is om de relatie te beëindigen. Als het niet meer goed zit met de seks, dan is 24% van de vrouwen en 26% van de mannen geneigd de relatie te heroverwegen. De Nederlanders behoren hiermee tot de top 5 van alle onderzochte landen.De Duitsers zijn door slechte seks met hun partner het minst vaak geneigd hun relatie te heroverwegen.

  Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van C-Date, de grootste casual dating site ter wereld. Tussen medio augustus en begin september 2011 zijn in elf landen (Nederland, België, Brazilië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Zweden en Zwitserland) bijna 6000 mensen ondervraagd naar hun seksuele interesses en gedrag. Per land deden meer dan vijfhonderd respondenten mee aan de enquête. Zij gaven via een online vragenformulier hun persoonlijke (seksuele) voorkeuren door.

  “Dit onderzoek geeft ons een goed beeld van het seksuele gedrag van heren en dames. Het is altijd interessant om te zien hoe behoeften en het gedrag op dit gebied zich ontwikkelen”, zegt Aude Creveau, Senior PR Manager C-Date. “Casual dating geeft een invulling aan seksuele behoeften als onderdeel van het dagelijkse leven. Gewoon elkaar ontmoeten voor een fijne avond en/of een nacht samen, zonder verplichtingen of beloftes. Het is de moderne vorm van seksuele vrijheid die kan bijdragen aan een vol, bevredigend en rijk erotisch leven.”

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *