Ga naar de inhoud

Wat zoeken vrouwen?

  Vrouw zoekt een echte man

  En ben jij dan geen echte man? Ben jij in staat een leuke vrouw te versieren?

  Nou het wordt vaak min of meer vergeten. Het raakt vergeten tot op het punt dat het wel heel vervelend begint te worden. En nu op het internet op zoek gegaan naar informatie over vrouwen versieren? Wellicht ben je gewoon nieuwsgierig? Of ben je juist heel moedig? Of ben je gewoon erg slim? Gelukkig kan iedereen tips over versieren gebruiken. De meest ervaren vrouwenversierder, zegt ook niet “NEE” tegen nog een extra leuke vrouw in je bed.

  Dating Voor Mannen

  Het is ook knap lullig om te moeten constateren dat je alles misschien al hebt. Een goede opleiding, een goede baan, een auto, een leuk huis, je draagt geen witte sokken en je ruikt lekker. Je bent blij als vrijgezel, en die blijheid wil je graag delen met een leuke vrouw. Normaal gezien dienen die vrouwen nu toch je deur plat te lopen? Dat vertellen alle reclames je in ieder geval.

  En dan ben je vaak ook nog geboren met een zware liefde voor leuke vrouwen. Daardoor loopt jouw frustratie des te meer op. Waar blijven die vrouwen nou? Of beter nog – waar blijven die leuke vrouwen nou? Of vrouwen kiezen jou wel – alleen je wilt zelf ook leuke vrouwen kunnen uitkiezen. Hoe, waar, wat, wie?

  Vragen die je als man hebt als je een vrouw zoekt

  Allerlei vragen, fijn dat je iets gaat doen. Een van je stappen is dat je nu op deze site bent. Misschien had of heb je een idee: “Eventjes wat lezen, wat tips, en dan ben ik er”. Nou dan heb je een verkeerd idee. Alle info over het versieren van vrouwen is slechts een leidraad voor. Vanuit jezelf zal de motivatie moeten komen. Voetballen leer je ook nu alleen uit een boek. Hoe vind je als man een aantrekkelijke vrouw?

  Het hangt er dus meer van af hoeveel tijd je erin stopt om goed te worden. Een vrouw versieren is ervaring opdoen. Ervaring leer je niet, die doe je op. De eerste tip krijg je meteen al van mij; ga meer vrouwen ontmoeten! Gelegenheid maakt de versierder! Ontmoet je nauwelijks vrouwen, dan zul je het heel moeilijk hebben. Zorg dat je vrouwen ontmoet! Ga op een kookcursus, dansles, yogales enz. Of ga naar een activiteit voor 50 plussers. Iets waar veel vrouwen komen. De grootste misser van veel mannen, is dat ze simpelweg zichzelf de kans niet geven om vrouwen te ontmoeten. Oh, wacht de zaterdagavond? Die vijf minuten met die vrouw die je afwijst, geeft je weinig oefening niet?

  Stel je zou je een muziekinstrument willen leren spelen. Elke week vijf minuten, zou je het na een jaar goed kunnen spelen? Juist, dat wordt een misser. En heeft dat dan met dat jij te lelijk bent te maken? Of heeft dat te maken met dat jouw persoonlijkheid niet goed is? Het heeft dan toch simpelweg te maken met oefening en ervaring? Je bent dan toch geen misser? Denk eens goed na. Hier vind je tips als je als 50 plus man een vrouw zoekt.

  Steek energie in het versieren van een vrouw

  Hoeveel minuten in de week ben jij bezig met vrouwen op een romantische manier? Minder dan een uur per week?

  Als dat zo is, ga dan nu nadenken hoe je jouw tijd met vrouwen per week kan verlengen. En dan verlengen tot minstens een uur per week. En dan het liefst 10 uur. Dat betekent dat je na 100 weken redelijk op niveau begint te komen. WAT 2 jaar? Zo lang? Mensen overschatten vaak wat ze in 2 weken kunnen bereiken, en onderschatten vaak wat ze in 2 jaar kunnen bereiken. En gedurende die 2 jaar zul je al hele leuke dingen meemaken. En vaak genoeg kom je haar dan al tegen. Geniet van de reis, al zat het zeker in het begin moeilijk zijn. Toch is er 1 groot voordeel van een vrouw ten opzichte van een muziekinstrument. Een muziekinstrument is een dood ding. Het is niet voor je, het is niet tegen je. Het is. Elke single vrouw (en ook nog flink wat vrouwen in relaties) wil wel versierd worden. Soms lijkt het wel alsof ze tegenwerken. Geef dan niet te snel op. Soms is het gewoon een test om te kijken of je niet te snel opgeeft. Het versieren van een vrouw vraagt psychologische vrouwenkennis.

  En heel vaak is ze wellicht al bezet, of vindt ze je niet leuk. En een leuke vrouw kan niet met iedereen mee.

  Wat kan je leren over het versieren van een vrouw

  Wat er ook gebeurt, houd je vast aan de volgende 3 feiten:

  1. vrouwen versieren valt te leren
  2. vrouwen vinden het ook leuk om versiert te worden
  3. jij bent een man, dus over het algemeen heb jij iets wat een andere vrouw leuk vindt

  Nu de juiste vrouw vinden….

  In het algemeen vind je een levenspartner door jezelf te openen. Je bent een echte man. Dat houdt risico’s in. Als jij jezelf opent, dan gaat iemand je een keer pijn doen. Een echte man weet dat die pijn uiteindelijk een verrijking van zijn leven is. Natuurlijk doet het pijn, en hij ervaart de pijn net zo erg als ieder ander. Dat zal hem alleen niet weerhouden om alle plezier te beleven die het leven ook geeft

  Het is jouw taak als man om die vrouwen in je leven.een leuke tijd te geven. In het uitgaansleven zie je dat vrouwen ook moeite hebben gedaan. Hebben misschien wel een uur gereden, entree betaald. En vergeet ook hun tijd niet die ze in hun haar en make-up hebben gestoken.

  Als je die club binnenkomt, begrijp dan dat zij al veel voor jou heeft gedaan. Je opent jezelf als man door haar te openen. Je vindt de waarheid over jezelf als man en over haar door haar te openen. Je bent niets meer of minder dan een waarheidsvinder. Dat rijmt, zo onthoud je het makkelijker.

  Elke reactie is als het ware fijn, en is een leerproces. Begrijp dat het versieren van vrouwen jouw vaardigheid kan worden. Een vaardigheid als autorijden. Iedereen kan het, en iedereen kan het leren.

  Soms zullen sommige vrouwelijke reacties je tot op het bot raken. Het gaat je soms door merg of been. Sommige vrouwen koesteren haast een diepe haat tegen alles wat mannelijk is.

  Onthoud dat het niet specifiek naar jou gericht is. Ze kent je immers niet. Vaak gebruikt ze jou als hopeloze missie om bijvoorbeeld haar vader te straffen. Daardoor is elke afwijzing min of meer rationeel te relativeren. We zijn daar heel goed in. En dat gebruiken we jammer genoeg veel vaker om ons zelf de put in te praten. “Oh, ik zal wel lelijk zijn”. Iedereen rationaliseert achteraf beslissingen die zijn gemaakt gebaseerd op emotie. Gevoelsmatig kan het echter ook compleet anders liggen. Sterker nog een heleboel afwijzingen hebben niets met jou te maken.

  Wie weet heeft ze een slechte bui vandaag. Het enige dat ik je kan beloven, is dat er heel veel leuke vrouwen zijn. Vrouwen die jou als echte man, de beste uitvinding vinden sinds gesneden brood. Vrouwen die jou nodig hebben om zich vrouw te voelen. Echte vrouwen die volle overgave willen voelen. En in het speciaal met jou en voor jou. Voor volle overgave hebben vrouwen namelijk een echte man nodig.

  Er zijn trouwens ook genoeg slechte vrouwen. Echt door en door verdorven vrouwen. Net zoals bij mannen zijn er dus goede en slechte exemplaren. En alles wat er tussenin zit. Er zijn vrouwen die het leuk vinden een man aan het lijntje te houden. Er zijn vrouwen die het leuk vinden om mannen te gebruiken als persoonlijke bank. Er zijn volledig verknipte vrouwen met psychische problemen (en die kunnen er ook heel mooi uit zien!). En er zijn vrouwen die jou leuk vinden, en graag bij jou willen zijn. Het is aan jou om voor jullie beider geluk een leuke uit te zoeken. Ik gebruik speciaal het woord zoeken, aangezien je natuurlijk niet mag zoeken. Alles moet op een haast romantische manier gebeuren. Dat kan, dat mag, het is zeker geen wet. Bij jou wel?

  Er zijn mensen die zeggen dat vrouwen versieren niet het hele leven is. Klopt.
  Er zijn mensen met een romantisch beeld dat je het maar “moet laten gebeuren.” Gewoon jezelf zijn, dat komt het vanzelf goed. Bewust beter worden, oefenen en versiertrucjes leren om vrouwen te versieren… dat heb jij toch helemaal niet nodig?

  Is dat voor jou een goed advies als je ontevreden over jezelf bent?
  Is dat voor jou een goed advies als je niet de gewenste resultaten krijgt?

  Gelukkig is vrouwen versieren niet gelijk aan vrouwen bedonderen met allerlei trucjes. Het is veel meer het besef dat jij een bron van vreugde voor vrouwen bent. En leuke vrouwen zijn voor een heteroseksuele man zonder meer een bron van vreugde. Er zitten een heleboel leuke eenzame vrouwen op je te wachten. Wil jij ze langer laten wachten?

  “Hoi, wie ben jij?”

  Als vrouwen een vrouw willen versieren

  De meeste vrouwen zijn op zoek naar een man. Maar het aantal vrouwen die op zoek zijn naar een vrouw is ook heel groot. Maar hoe vind je als vrouw nu een vrouw en waar vind je een leuke vrouw?  Hoe versier je een vrouw?  In grote lijnen komt dat overeen met hoe je als vrouw een man versiert. Verleiden dus. Je kunt een vrouw als vrouw op vele manieren verleiden,  met een mooie glimlach, met je lichaamstaal maar natuurlijk ook met jezelf.  Blijf gewoon jezelf en schrijf je in bij een datingsite voor vrouwen. Dan heb jij, als verleidelijke vrouw, zo een leuke vrouw versierd. Voordat jij een vrouw gaat versieren, is het nog wel even een kwestie van de juiste datingsite vinden, of vind jij een leuke vrouw in je dagelijks leven?

  Vind hier een leuke vrouw.

  Een Gastbijdrage van SmoothDoc

  Smoothdoc is een bekende versiercoach van de Dating Doctors. De marktleider in Nederland voor workshops vrouwen versieren. Hij is ook organisator van de bekende Dating Tours en onder andere mede-auteur van het boek Zelfvertrouwen met Vrouwen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *