Ga naar de inhoud

Weekendje weg voor singles

  Als je single bent en een weekendje weg wilt gaan binnen Nederland

  Ben je alleenstaand ( single ) en op zoek naar de mogelijkheden om af en toe er een weekendje binnen Nederland op uit te gaan?? ben je sportief aangelegd of hou je van relaxen en sauna? Er zijn, ook in Nederland, diverse mogelijkheden om er als vrijgezel een weekendje weg te gaan. Van een wandelweekend voor singles in Zuid-Limburg tot een wellness weekendje in Zeeland, bijvoorbeeld Domburg. Op deze pagina verwijzen we je graag naar relevante websites voor singles en uitgaan. Ook voor 50 plussers zijn er diverse mogelijkheden om op vakantie te gaan of een lang weekend te genieten van een uitstapje met singles 50, 55 of 60 plus. Een weekendje Nederland voor singles, gewoon gezellig en leuk.

  Wandelweekend Nederland voor singles

  De meeste weekendjes weg binnen Nederland zijn actieve weekenden. Denk aan een zeilweekendje, fietsweekend of wandelweekend. Met name die laatste categorie, een weekendje wandelen met andere singles, is zéér aantrekkelijk. Met name Kras Reizen heeft een groot en gevarieerd aanbod wandelweekendjes weg voor singles en altijd per leeftijdscategorie. Schrijf je in voor bijvoorbeeld een wandelweekend met single op de Veluwe of in Zuid-Limburg. Overnacht in een gezellig hotel met je eigen privé kamer en ontbijt met de hele groep voor je gaat wandelen. Ook als 30, 4o of 55 plusser kan je deelnemen aan een wandel single weekend van Kras Reizen. Een weekendje weg voor singles is bij een Kras single weekend gegarandeerd super gezellig, ook een single zeilweekend binnen Nederland.

  Van wellness genieten tijdens je single weekend Nederland

  Ben je een alleenstaande vrouw of man en houd je van wellness, spiritualiteit of yoga?? Puur en Kuur Reizen organiseert het hele jaar door uitjes en wellness weekenden voor singles. Voor een single weekend in Nederland of elders in Europa. Met single friendy weekenden binnen Nederland met yoga of detox. Dus ook afslank weekenden en detoxen. Altijd voor een eerlijke prijs en met een hoog gehalte aan spiritualiteit en bezinning. Voor singles die bijvoorbeeld van yoga en meditatie houden. Een weekendje weg voor singles binnen Nederland met een hoog gehalte aan bezinning. Voor single die bewust in het leven staan en tijdens een single friendly weekend graag in contact komen met andere alleenstaanden.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *